Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271236 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Ποτάμι η αγάπη
Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!!
ΠΟΤΑΜΙ Η ΑΓΑΠΗ
Αφίλητο το στόμα
ζητιάνα η ψυχή
πληγές νωπές στο σωμα
μοιραία η φυγή
Ποτάμι η αγάπη που ξεχείλισε
και σ" έπνιξε μια νύχτα σκοτεινή
δεν βγήκε το φεγγάρι, δεν σου μίλησε
και γύρος του θανάτου η ζωή
Ποτάμι η αγάπη, η πικρή
και χάθηκες και βούλιαξες κι εσύ
και κύλησες σαν δάκρυ, σαν βροχή
και πέταξες κι αρνήθηκες τη γη
Ανέκφραστο το βλέμμα
ρυτίδες τα παλιά
αργά κυλά το αίμα
λαθραία η χαρά
Ποτάμι η αγάπη που ξεχείλισε
και σ" έπνιξε μια νύχτα σκοτεινή
δεν βγήκε το φεγγάρι, δεν σου μίλησε
και γύρος του θανάτου η ζωή
Ποτάμι η αγάπη η πικρή
και χάθηκες και βούλιαξες κι εσύ
και κύλησες σαν δάκρυ, σαν βροχή
και πέταξες κι αρνήθηκες τη γη
Ρ.Κ
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
7
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Στίχοι για μελοποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Rannia . k (ΡΑΝΙΑ )
©
24-04-2017 @ 12:21
Κων/νος Ντζ
24-04-2017 @ 13:11
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Όμορφο!
oneiropola
24-04-2017 @ 13:44
πανεμορφο Ρανια μου !!! ::theos.:: ::theos.:: ::hug.::
pennastregata
24-04-2017 @ 14:55
::rol.:: ::smile.:: ::smile.::
smaragdenia
24-04-2017 @ 16:32
ΠΟΤΑΜΙ Η ΑΓΑΠΗ
Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ
Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ
ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΑΝΙΑ.....
Ευαγγελία Άνδρος
24-04-2017 @ 17:03
Όμορφο!!!!! ::love.:: ::love.:: ::hug.::
κουδας
24-04-2017 @ 20:05
https://www.youtube.com/watch?v=ovJc_SvZAnI
ΑΜΑΡΥΛΙΣ
24-04-2017 @ 20:21
Φανταστικό!!!!!! Ράνια μου χίλια μπράβο, φιλάκια. ::love.:: ::love.:: ::love.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 24%