Για σενα που θα ρθεις κραταω σωμα καρδια και ψυχη
Για σενα που θα ρθεις αφηνω πισω μου ότι μικρο πλησιαζει
Για σενα που θα ρθεις φυλαω θησαυρο γεματο πολυτιμα πετραδια αγαπης
Για σενα που θα ρθεις στους γυρω μιλαω σαν να υπαρχεις
Ναι,εσενα που θα ρθεις κοιταω σαν ονειρο που όταν ξυπνησω χανεται..
Μην αργεις…