Νύχτα πάρε με στην αγκαλιά σου και σου δίνω να κρατάς τις σκέψεις μου σαν θησαυρό...
Νύχτα ταξίδεψε με στη λήθη και σου δίνω να κρατάς ένα καράβι αναμνήσεις...
Μόνο να μου κρατήσεις το χέρι σαν μωρό,
μόνο να μου πεις το παραμυθι για να κοιμηθω,
μη με λησμονείς...