Έδρες ανοίγουν στην Βουλγαρία οι Ελληνικές εταιρίες
και προσφέρουν τις ίδιες καλές υπηρεσίες
αλλά τα μισά το κράτος δεν τους τα παίρνει
επένδυση στην χώρα μου σου λέει φέρνει
σε μια μέρα ανοίγεις εταιρεία
εδώ έχουμε άλλη εμπειριά
γραφειοκρατία
Έλληνες υπάλληλοι απλήρωτοι ή με συμβάσεις
το κράτος Έλληνα σου ανοίγει τα σύνορα να φύγεις να περάσεις
άνεργοι χωρίς περίθαλψη κι εσύ Έλληνα που πρόσφερες τα πάντα
γερά κράτα προδώτες και οι εισβολέις στο λαιμό πάτα