heardline 03-07-2017 @ 00:35 | Κάπως έτσι ήταν πάντα, δεδομένου ότι βάσιμη εμπιστοσύνη δεν υπάρχει προς κανέναν, ακόμη και προς τα παιδιά σου και συζύγους.
Για δε τους φίλους, τίποτα σχετικό με την λέξη δεν ισχύει.
Τυφλή εμπιστοσύνη δεν υπάρχει και καλό είναι να έχει τις τις ασφαλιστικές του δικλείδες.
Χρόνια το λέω και το φωνάζω εδώ μέσα αυτό.
::yes.:: ::yes.:: | |