Ενα τραγουδάκι λίγο ασόβαρο αλλά είπα μια και βγήκε ας το γράψω
Νόμιζες πώς θα με ρίξεις
στου καημού τη φυλακή
να ζητάω εξηγήσεις
για το πώς και το γιατί
σε ξεγέλασα μωρό μου
σε ξεγέλασα ψυχρά
σου το λέω σοβαρά
δεν μου έλειψες σταλιά
είν΄το πρόβλημα δικό σου
φταίει το κουτό μυαλό σου
ψάχνε τώρα στα τυφλά
για καινούργια αγκαλιά
για να ξέρεις τι παθαίνει
όποιος λέει πώς εγώ
είμαι ο μοναδικός
στην ζωή σου ο θεός
νόμιζες πώς θα πεθάνω
μες το ίδιο το λεπτό
αν μου πείς ότι θα φύγεις
και δε θα σε ξαναδώ
τα είχες έτσι υπολογίσει
μα σου ήρθανε αλλιώς
τρέχεις να με συναντησεις
να μου πείς πώς με λατρεύεις
και με θέλεις σαν τρελλός
μα έχω γίνει πια καπνός.