Mε το πέρασμα του χρόνου
δένουμε ταυτόχρονα,
μια εσωτερική έλξη, που
θυμίζει τεχνητή ύπνωση,
στην ίδια κατευθυνση...
όταν στην σιωπή με αναζητάς,
ξέρουμε ότι η μαγεία κρύβεται
στην φαντασία των ονειρεμένων
στιγμών που ήδη χάσαμε ,αλλα
ασταμάτητα προσμένουμε να 'ρθουν.