Ποια νύχτα δεν μπορώ να ξεπεράσω
Κι ας είναι αυτό το όνειρο γλυκό
Ποια σκέψη νοσταλγώ και ποια θα χάσω
Και πάλι θα μιλήσω στο Θεό
Δεν ξέρω αν είναι πλάνη
Κι αν έχει εδώ λιμάνι
Το πλοίο αυτό που φεύγει
αν έχει ωκεανό
Κι αν ταξιδεύει χρόνια
Στα ίδια τα σεντόνια
Κι αλλάζει μόνο πιόνια
στον ψεύτικο καιρό
Ποια λέξη δεν μπορώ να τη ξεγράψω
Κι ας είναι το τετράδιο κενό
Δε έχω πια στιγμή να τη χορτάσω
Και ότι γράψω είναι πληκτικό