Μια φορα ρε την ειδα
γκομενα σε λεω
μη με τρολαρεις καρντασι
θελεις τσιχλα μου λεει
τσου της λεω
αγάπη μου λεει
σε θελω
εμεινα καγκελο δικε μου
αμαν εδω ειμαστε λεω
ελιωσα μαγκα μου καημος
ξεσκονα το λιγο της λεω
ποιο καλε με λεει
το ματι της λεω
θριξ
δε σε φαγουριζει
οχι καλε
ετοιμαζω την οριτζιναλε βερσιον μου τωρα
ασε με
α καλα λεω μεσα μου
παμε στη λιοσιων της λεω
και στην πατησιων με λεει
και μετα ζωγραφου παγκρατι κλπκλπκλπ
και μετα
βινυλιο δικε μου
στροφαραμε την αθηνα σε χρονο ρεκορ
στην ξεπετα καρντασι
στην ξεπετα
με ξεποδαριασε η δικια σου
ρε σεις
σα τη χαλκιδικη δεν εχει