Πάλι σε τόπους μακρινούς
Που δεν τους βάζει ανθρώπου νους
Βρέθηκα να γυρνάω
Σε παραλίες μυστικές
Σε έρημες ακρογιαλιές
Εσένα να ζητάω
Στη γη σε βλέπω να πατάς
Πότε στον ουρανό πετάς
Κι αν θέλω να σε αγγίξω
Φτερά ας είχα μια φορά
Να πέταγα κι εγώ ψηλά
Για να σε συναντήσω
Στο όνειρο σου το λευκό
Λαθρεπιβάτης θα κρυφτώ
Τα ίχνη μου ν' αφήσω
Για να τα βρεις ένα πρωί
Να δεις πως ήμουνα εκεί
Μόνο στον υπνο σου μπορώ
Να σε αγγίξω