Ελπιδες...
Οχι πια,δεν θελω,
να περιμενω πολλα
και να απογοητευομαι.
Ελπιδες...
Βαζουν στην σκεψη ορια.
Αλλα ελπιζεις
και αλλα ερχονται.
Κι ομως...
Η μονη αγαθη Θεα
για τον ερωτευμενο
ειναι η ελπιδα.
Η αγαπη πολλες φορες
κουραζεται να μιλα γλυκα.
Η ελπιδα ποτε
δεν σε εγκαταλειπει.
Προσοχη ομως
στον αναγραμματισμο...
Οι ελπιδες αγαπης
γινονται
λεπιδες στην καρδια
και σου κοβουν φλεβες...
Με τα χρόνια, με τα χρόνια φίλε μου Ζήση κλείνουν όλες οι πληγές, είναι η μνήμη που βοηθά όσο μεγαλώνουμε γίνεται επιλεκτική! μόνο τ` όμορφα θέλει να θυμάται, σε φιλώ. ::love.:: ::love.:: ::love.::