νικολακοπουλος θανάσης 02-11-2017 @ 14:54 |
Ακούς για 40 χρόνια δουλειάς για 45 για 50
άλλος δουλεύει έως τα 70
ακούς για μισθούς του 2005 εν έτει 2017
ποιός δείχνει αλληλεγγύη για όλα αυτά
ποιό φωνάζει ποιό ξεσπά
ποιός μιλά
------------------------------------------------------
Χαιρετώ το φίλο το Γιάννη
Ο χορτάτο δεν πιστεύει το νηστικός
Ούτε σκέπτονται τους δυστυχισμένος
Η μπάκα η δίκια τους γεμάτη
::up.:: ::no.:: ::up.:: | |