Μόλις που έφυγα
Δεν ήταν λάθος
Λόγια απέφυγα
Γεμάτα πάθος.
Μόλις που ψέλλισα
ένα γεια σου κι αντίο
την μοίρα μου άφησα
μονάχη στο κρύο.
?
Δεν έχει πια νόημα, τους ίσκιους ζηλεύω
Μονάχη για πάρτη μου τις νύχτες χορεύω.
Και μέσα στη ζάλη μου ζητώ να μαλώσω
χορεύω και βρίζω- δεν έχω να δώσω.
Μόλις που μπόρεσα
χρόνο να σβήσω.
Κι ότι με κράταγε
κοντά σου, να αφήσω.
Μόλις κατάφερα
λυγμούς να κρατήσω
Και νέα ζωή
ζητώ να αντικρύσω.