Συνελήφθη Ελληνίδα μοντέλο(???) με κοκαΐνη τεράστιας αξίας στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Πηγή: www.lifo.gr
Με δυο κιλά την πιάσανε στην μακρυνή την Κίνα
Στα δεκαενιά της έμπλεξε σε ζόρικη κομπίνα
Άραγε το ήξερε; ή το έπαιζε οσία;
Μα μες στο σάκο έκρυβε την άσπρη την ουσία
Πιπίνι δίμετρο, τρανό, η Ρωμιοπούλα μπέμπα
Λένε πως έφτασε εκεί απ’ την… Αντίς Αμπέμπα
Στη μάνα, στον πατέρα της πλάνην οικτράν πουλούσε:
Στην Καλαμάτα για σπουδές -νόμιζαν- διατελούσε
Κλαίνε τα κάλλη της οι νιοί, κλαίνε και τα κανάλια
Κλαίν οι πιρφόροι γέροντες, κλαίει κι η Τατιάνα
(Κι οι μερακλήδες του ντουνιά, με το χρυσό ρουθούνι,
Που το κοκό τους φάγανε οι κίτρινοι σπιούνοι)
Τώρα, τρέχει ο πρόξενος, τρέχουν κι οι δικηγόροι
Απ’ τη στενή να σώσουνε την πλανεμένη κόρη
[Τέτοιου είδους παραπτώματα, οι άκαρδοι Κινέζοι
Ακόμη και με… θάνατο(!), να τιμωρήσουν παίζει...]
Γιατί βρε κοριτσάκι μου να γίνεις βαποράκι;..
Φρεγάτα εσύ... Κι αν άξιζε να γράψω τραγουδάκι
Δωράκια θα προσφέρανε οι μάγκες, για να σ’ έχουν,
Στην ακριβή σου ομορφιά κι αυτοί να συμμετέχουν…
...ναι... ο Montanari του σήμερα - τουλάχιστον...
Πάντως ολοκλήρωσα τη μουσική pat cute! ::smile.::
-Εσαγωγή 5/τονική, κινεζοειδής - τρία 4/μετρα κάθε κουπλέ (να μην ξεχνιόμαστε από το μπλουζ) και τόνος γαΙδουρέ σι μινόρε...
γμ την τρέλα μου...