Νέτα-σκέτα 16-12-2017 @ 22:42 | Να τα βγάλουμε για να παράγουμε αριστουργήματα.
Βρε συ όλα είναι απόρροια των κοινωνικών συνθηκών,
Όταν ζεις σε ένα σκουπιδότοπο π.χ θα βρωμάς.
Όταν είσαι αδιάβαστος θα έχεις άγνοια.Όταν ζεις σε μια
κοινωνία άρρωστη θα επηρεάσει και εσένα.Όταν μεγαλώνεις σε
ένα περιβάλλον που σε κατευθύνει σε συγκεκριμένες συμπεριφορές,
δεν έχεις πολλά περιθώρια διαφυγής. Μόνο αν κάνεις την προσωπική σου
επανάσταση.Τι σου φταίνε τα μάτια. | |