Δεν εχουν την ιδια κατανοηση ολοι.
Δεν το βλεπουν περα απο την βολη μυτη τους
το διαφορετικο και αγνωστο, ως μερος τους.
Οσοι το υπολογιζουν ως ξενο -βρωμικο- το θελουν αποκλεισμενο.
Ετσι, τα χερια που βοηθουν ειναι και τα χειλη που προσευχονται .
Ετσι, τα χερια που βοηθουν ειναι και τα χειλη που προσευχονται.