μαύροι και λευκοί σοκολάτα και στον ουρανίσκο το ουράνιο τόξο
τα πιο όμορφα από τα όμορφα που δεν γραφτηκαν ακόμα
τα γραφουμε μαζί
με την ειλικρίνεια
με φυσικότητα
και τι εσύ τι εγώ
οι ορίζοντες τροχιά ατέλειωτη είναι μονίμως ανοικτοί
είναι απλοι και ταπεινοί κι ειναι μεγαλείο
ρώτησες για αξιοπρέπεια και απάντησαν ψωμί
ρώτησα για ψωμί και απάντησαν αγοραπωλησία
και τι είναι καμουφλάζ φύση?
να βυθίζεσαι στα σκατά και στον φοβο σου για να βγεις ζωντανός
και τι είναι ζωντανός φυση?
να βρωμάς καθαρότητα ή έρωτα
να μη κοντοζυγώνει κανείς να εχεις την ησυχία σου να βαριέσαι
να πεθαίνεις να βρωμάς περισσοτερο...