και ειμαι μέσα
σε περιπατο
άφωτο
στην ησυχια
στη θαλασσα
στο βουνο
στα αστερια
στην αγκαλια σου
σε αυτη την μουσικη
σε αυτο το ποτο
σε αυτη την μεθη
την αξεθύμαστη
την απληκτη
των αδειων
απο απογοήτευση παλι
ποτηριων
των γεματων
απο σαγηνη παλι
χτύπων