Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271236 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Αποψε Κλαιει Μια Καρδια
ΑΠΟΨΕ ΚΛΑΙΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ
Μουσική Χριστόφορος Βαρθαλίτης
Στίχοι Βαγγέλη Βουτσίνου
Ερμηνεία επιμέλεια Χριστόφορος Βαρθαλίτης
https://www.youtube.com/watch?v=EXUXdHoXbEs
Απόψε κλαίει μια καρδιά
γι' αυτό και γράφει στίχους
νιώθει μεγάλη μοναξιά
απ' της ζωής τους ρύπους
Όσο και αν αγάπησε
τη πότιζαν με πίκρα
γι' αυτό και αποφάσισε
να γράφει όλη νύχτα
Όσο και αν εδόθηκε
εισέπραξε απάτη
αγάπησε προδόθηκε
μα ήταν αυταπάτη
Απόψε κλαίει μια καρδιά
πολύ βασανισμένη
τη ρήμαξε η απονιά
τι άλλο να προσμένει
Μέσα σε ετούτη τη ζωή
ακμάζει το συμφέρον
που να' βρει πια λίγη στοργή
και λίγο ενδιαφέρον
Που να' βρει λίγη θαλπωρή
για να μην νιώθει λύπη
αφού σε τούτη τη ζωή
κυριαρχεί η θλίψη
https://www.facebook.com/vvoutsinos
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
8
Στα αγαπημένα:
1
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Χωρισμός
,
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Στίχοι για μελοποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Όταν μιλάει η ψυχή κι Άγγελοι σιωπούν.
φραγκοσυριανος ( Βαγγέλης Βουτσίνος)
©
15-04-2018 @ 14:23
φραγκοσυριανος
15-04-2018 @ 14:24
https://www.facebook.com/vvoutsinos
ΛΥΔΙΑ_Θ
15-04-2018 @ 15:03
::theos.:: ::kiss.::
ακριτας
15-04-2018 @ 16:38
Απίθανο !!! Μπραβο !!! ::up.:: ::rock.:: ::up.::
Κων/νος Ντζ
15-04-2018 @ 19:12
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
oneiropola
15-04-2018 @ 19:34
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Νικηφόρος Ουρανός 38
15-04-2018 @ 19:48
Εξαίρετο και όμορφα δοσμένο!
Καλό βράδυ, Βαγγέλη!
φραγκοσυριανος
15-04-2018 @ 23:05
https://www.youtube.com/watch?v=EXUXdHoXbEs
annadrak
16-04-2018 @ 18:19
Μέσα σε ετούτη τη ζωή
ακμάζει το συμφέρον
που να' βρει πια λίγη στοργή
και λίγο ενδιαφέρον
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 21%