Σέσιλ 10-05-2018 @ 19:40 | Μπράβο Γιάννη !!!
Από τα κατά καιρούς γραφόμενά σου, συνάγω ότι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ), της οποίας είσαι φίλαθλος, δεν είναι για σένα απλώς και μόνο η αγαπημένη σου ομάδα, δηλαδή η φανέλα, οι παίκτες, οι αγώνες της κλπ, αλλά κάτι παραπάνω απ΄ όλα αυτά. Είναι όλα όσα την αφορούν διαχρονικά και γι΄ αυτό, την αγαπάς με πάθος (φαίνεται από τον, κάθε φορά, χειμαρρώδη λόγο σου γι΄ αυτήν) και την έχεις διαρκώς μέσα στην καρδιά σου, πράγμα που, κατά τη γνώμη μου, σε τιμά ιδιαιτέρως...
::up.:: ::yes.:: ::up.:: | |