smaragdenia 10-05-2018 @ 21:42 | Πόσο να αντέξει μια ψυχή που ολημερίς πονάει
πόσο ν αντέξει στο καιρό βάσανα να μετράει
Δεν είναι βράχος η καρδιά σίδερο να βαστάει
αγάπη θέλει και χαρά μια ανάσα να χτυπάει ..
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!!!!!!!
ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ,
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ.....
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ......
ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ,,,,,,,,,,,,, ::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |