Ειναι λυτρωτικο το κλαμα.
Στην εξοδο και στην καταβαση.
Στηριξου μονο, πανω σου.
Πισω απο τα μαυρα σου γυαλια.
Μια συντομη πολυ σταση.
Στα σκαλοπατια.
Εχει πάντα, κινηση πολυ η μερα.
Ξερεις.
Δεν ρωτας γιατι.
Ορθωνεις το αναστημα σου.
Στον ηλιο του πρωινου.
Πριν την αναβαση.
Εχει καταβαση.
Φτερνιστηκα μολις.. δις.
Γεια! Γεια!
Εναν διπλο ελληνικο παρακαλω
Προς το γλυκο,βαρυ. Ευχαριστω!