Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132745 Τραγούδια, 271244 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Το καλαμάκι
...πάμε όλοι μαζί!! Ρομαντικά!!....
Χάρτινο το καλαμάκι
ξενέρωτη η φραπεδιά!
Αν την πιείς με κουταλάκι
θα ταν πιο οικολογικιά!
Δίχως την δική σου αγάπη
Δεν τραβίετε ο φραπές!!
Δίχως την δική σου αγάπη
είναι άδειος ντεεεεενεεεεκέεεεες!
Χάρτινο το καλαμάκι
να μην έχει πλαστικά!
Ούτε δέντρο στο παρκάκι
ούτ` ιτιά στην ρεματιά!
Χάρτινο το καλαμάκι
κι ο καφές πλανόδιος!
Πάει στράφι η Βάλια Κάλτα!
Πάει και ο Αμαζόνιος!
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
8
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
...στην ψυχή μου έσταξα λεμόνι...
Ιχνηλάτης (Δημήτρης Κωνσταντινίδης)
©
01-06-2018 @ 13:07
Ιχνηλάτης
01-06-2018 @ 13:08
https://www.youtube.com/watch?v=AXHC9nquMKA
::up.:: ::up.:: ::up.::
Oλύμπιος-Θεός
01-06-2018 @ 13:13
::rock.:: ::smile.:: ::rock.::
Κων/νος Ντζ
01-06-2018 @ 13:34
::laugh.:: ::laugh.:: ::up.::
Lacrima in Lucem
01-06-2018 @ 14:36
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.::
https://livingreen.gr/kalamakia-anokseidota-pollaplon-xrhseon-u-konserve
Αγιοβλασιτης
01-06-2018 @ 17:20
Καλό. ..... ::theos.::
::up.:: ::up.::
Μ.Ελμύρας
01-06-2018 @ 17:42
::laugh.:: ::theos.:: ::hug.::
Αναπάντεχος
01-06-2018 @ 19:20
EΥΦΥΕΣ!!!!
inokrini
01-06-2018 @ 23:27
καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!! ::up.:: ::up.:: ::laugh.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 13%