ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ
ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ
ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΩΙ
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ
ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ
ΣΑΝ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ
Μ' ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΔΕΝ Μ' ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ
ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ