Ψιλολοα ψυχες
στο τελευταιο πέρασμα τους
να μας αφηκουν τις ψευτιες
κι εκείνες τις εικονες
που συνοδευαν το φουητο
κι ολοι οι Αγιοι τριγυρω
λακριδιζουν με τα παρακαλια
και τα εναποθέτουν στην ποδια της
να τα περασει στον Χριστο
για να γεννούν ευχες
για τα μικρα...
...