Καλημερα στην πιο όμορφη παρέα !! ( Λέξεις που παρέμειναν απλές λέξεις του καλοκαιριού ....)
Λέξεις πλεγμένες σαν της άνοιξης στεφάνια
κάνοντας κύκλους με μυρωμένα γιασεμιά
διαλεγμένα ψυχής αισθήματα στην επιφάνεια
μιας πνοής ανέμου που τρεμοπαίζει στα ριζιμιά
γλυκόπικρο πιοτό απο το γιοματάρι της καρδιάς
κάθε γουλιά μιά λέξη που φώλιαζε στα σωθικά
κάτω απο τον ίσκιο εκείνης της γέρικης μουργιάς
λέξεις νεράιδες που λούζονταν σε ποτάμια μυθικά
καταπράσινες φυλλωσιές που μαρτυρούσαν έρωτες
κρυφά στέκια που οι λέξεις έπαιρναν σάρκα κι οστά
λέξεις που κάποτε κατέληγαν ανούσιες και ξενέρωτες
γιατί ο εγωισμός δεν έμαθε ποτέ να εκφράζεται σωστά
λέξεις κρυμμένες φυλαγμένες για αγάπης κεράσματα
αγίασμα των χειλιών το φιλί τούτης της θερινής βραδιάς
το πάθος τριγυρνά σε γνώριμα δικά του περάσματα ....
το ασημένιο φεγγάρι λάμπει στο μέρος της καρδιάς.....
λέξεις που παρέμειναν απλές λέξεις του καλοκαιριού
της αυγουστάτικης πανσελήνου μόνιμες συντρόφισσες
μιά υπόσχεση στο θλιμμένο βλέμμα του νεαρού αγοριού
πώς του χρόνου θα ξανά 'ρθει.....έρωτα δεν ξόφλησες .
λέξεις που παρέμειναν απλές λέξεις του καλοκαιριού
της αυγουστάτικης πανσελήνου μόνιμες συντρόφισσες
μιά υπόσχεση στο θλιμμένο βλέμμα του νεαρού αγοριού
πώς του χρόνου θα ξανά 'ρθει.....έρωτα δεν ξόφλησες .
Καλό σας ξημέρωμα αγαπημένοι -ες μου !!! Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει , για την αγάπη που μου δείχνετε με το πέρασμα σας , διαβάζοντας με και αφήνοντας τη σφραγίδα σας με τα σχόλια που γράφετε . ::love.:: ::yes.:: ::hug.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο