Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132744 Τραγούδια, 271239 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Έρχομαι καρδιά μου
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ............ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...............
Βραδιάζει, ξημερώνει
στον ίδιο το μοτίβο
χωρίς εσύ να ρθείς,
κι εγώ απ΄το μπαλκόνι
για να κοιτώ στον δρόμο
μήπως και φανείς!
Άδεια είναι η ζωή μου
άδεια χωρίς εσένα
μάτια μου γλυκά,
μένεις μακριά μου
μέσα στις σιωπές σου
και η καρδιά πονά.
Αν κάποτε μου πεις
''έρχομαι καρδιά μου''
θα στήσω πανηγύρι,
και η ψυχή μου τότε
μέσα στην αγκαλιά σου
για πάντα αυτή θα γείρει.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
9
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
,
Αναμνήσεις & Βιώματα
Ομάδα
Στίχοι για μελοποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
¨΄Οταν δεν αλλάζουν οι άλλοι αλλάζουμε εμείς ......Πάντα υπάρχουν καλοί φίλοι, ..............
smaragdenia (Δάφνη)
©
30-08-2018 @ 00:01
smaragdenia
30-08-2018 @ 00:02
ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::hug.:: ::love.::
eclipsi00
30-08-2018 @ 00:47
*****************************************************************************
::love.:: ::hug.:: ::love.::
ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ~ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΙΑς !!!
https://www.youtube.com/watch?v=sHFjEL3a3IE
ΛΑΜΠΕΡΕς ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς !!!!!!!!!!
* Λ Α Μ Ψ Η *
***********************************************************************
Κάποιος κάπου κάποτε
30-08-2018 @ 01:56
https://www.youtube.com/watch?v=0FydXx7oot0
https://www.youtube.com/watch?v=CkrNy04WsNk
::theos.:: ::love.:: ::theos.::
Κων/νος Ντζ
30-08-2018 @ 07:46
::love.:: ::love.:: ::love.::
Αγιοβλασιτης
30-08-2018 @ 10:50
::up.:: ::love.:: ::up.::
pennastregata
30-08-2018 @ 12:19
https://www.youtube.com/watch?v=WFW2TcU6neA
Καλό απόγευμα! ::smile.::
ΛΥΔΙΑ_Θ
30-08-2018 @ 14:12
::hug.:: ::love.:: ::hug.::
Oλύμπιος-Θεός
30-08-2018 @ 18:17
::love.:: ::love.::
Μ.Ελμύρας
31-08-2018 @ 09:34
::hug.:: ::yes.:: ::hug.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 16%