Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132752 Τραγούδια, 271245 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Όσα σˊ αγαπώ κι αν σου πω
καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........
Το σ΄αγαπώ χίλιες φορές
δεν φτάνει να στο πω
αφού η καρδιά μου σπαρταρά
με ένα σου ''σ΄αγαπώ''.
Όσα σ΄αγαπώ κι αν σου πω
αγάπη μου είναι λίγα
αφού κοντά μου λαχταρώ
πάντοτε να σε είχα.
Για μένα μέσα στη ζωή
είσαι η αναπνοή μου,
ότι όμορφο κι αν λαχταρώ
στην άδεια την ζωή μου.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
9
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
,
Έρωτας & Αγάπη
Ομάδα
Στίχοι για μελοποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
¨΄Οταν δεν αλλάζουν οι άλλοι αλλάζουμε εμείς ......Πάντα υπάρχουν καλοί φίλοι, ..............
smaragdenia (Δάφνη)
©
21-09-2018 @ 08:19
smaragdenia
21-09-2018 @ 08:20
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!
::love.:: ::hug.:: ::love.::
Κων/νος Ντζ
21-09-2018 @ 09:14
::love.:: ::love.:: ::love.::
**Ηώς**
21-09-2018 @ 09:54
https://www.youtube.com/watch?v=hjp9UhBTTK4
::love.::
Αγιοβλασιτης
21-09-2018 @ 10:08
::up.:: ::love.:: ::love.::
ΛΥΔΙΑ_Θ
21-09-2018 @ 10:26
Καλημέρα Σμαράγδα !! ::hug.:: ::hug.::
pennastregata
21-09-2018 @ 13:10
::hug.::
zari.kardias
21-09-2018 @ 15:19
...ότι όμορφο κι αν λαχταρώ
στην άδεια την ζωή μου... ::love.:: ::hug.::
νικολακοπουλος θανάσης
21-09-2018 @ 21:55
::up.:: ::yes.:: ::theos.::
καληπσέρα
Προβλήμα με την υγεία μου
aridaios
21-09-2018 @ 23:48
Για μένα μέσα στη ζωή
είσαι η αναπνοή μου,
::love.:: ::love.:: ::love.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 41%