Kiriaki mat 02-11-2018 @ 19:50 | Κυπαρίσσι το χρώμα που μαρεσει
Γιατί οι σκεπές να μην έχουν αυτό το χρώμα
Ντροπή είναι
Σαν χορταριασμένες
Εκεί στις σκεπές
Κρυμμένες κάτι χρυσές
Χαθήκανε με τα χρόνια
Ο αέρας,τα ποντικια ακόμη ίσως και τα χορτάρια
Μπα , δεν τις πήρε ανθρώπινο χέρι
Σύννεφο οι χρυσές λίρες | |