Νικηφόρος Μελάς 06-11-2018 @ 08:47 | Πάντα ο θάνατος έχει δυο πλευρές.
Στην μια χάνεσαι στο σύμπαν σαν αστρική σκόνη,
στην άλλη γίνεσαι πάλι μια ψυχή στο σύμπαν
που απλά περιμένει τον νέο ξενιστή της.
Εγώ προτιμώ την δεύτερη εκδοχή για αυτό κάνω
προσπάθεια να καλλιεργήσω την ψυχή μου.
Καλή σου Μέρα Κική!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.:: | |