Το πρόβλημα του σύγχρονου ανθρώπου δεν είναι πια «Τι να φάει;», το πρόβλημα πήρε μορφή «Πώς να μη φάει;».
Η εθνικότητα για τον θνητό
δεν είναι κύρος και αξία,
και ούτε ενοχή μπορεί να είναι.
Εάν στην χώρα
καθιερώθηκε αλλιώς,
άρα
κακόμοιρη είναι αυτή η χώρα!