ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
Αγάπη μην μου ζητάς
γιατί αυτήν την έχεις
ατέλειωτη λατρεία
για όσο στην γη θα ζω,
ζήτα μου κάτι άλλο
πιό δύσκολο ακόμα
τότε θα καταλάβεις
το πόσο σ΄αγαπώ.
Ζήτα μου μάτια μου ότι θες
μ΄αγάπη στο χαρίζω
σου δίνω την ψυχή μου
να ζήσεις στην ζωή,
σου δίνω και τα μάτια μου
τα πάντα στα χαρίζω
πάρε και την καρδιά μου
μην μένει μοναχή.