οταν ενδιαφερεσαι πραγματικά
ενδιαφερεσαι να ανακαλυψεις
δεν ρωτας δε μιλας δεν σε κόβει τιποτα
τον διαπερνας γιατι το σπασιμο του σημαινει
σπαω τα μουτρα μου του ενος και του αλλου
πολλάκις τον εσπασα κι ουτε μια ραγισματια
μονος του κολλαει σαν το κρυστάλλινο νερο
(ο) καθρεφτης
και βεβαια δεν ειναι ολα μεταφορά
και ολα κυριολεξία δεν ειναι
διακρινεις