Στρατιωτικη λογικη
απομιμιση φθηνη
ιδιο χρωμα
ιδιο σωμα
ιδια διαισθηση κοινη.
Η διαφορα
διαφθορα,
νικοτενια σωθηκα
αφημενα σε μια μοιρα
που σκοτωνει μοναχα.
Τυποποιημενες
κινησεις
διακρησεις
σχολια
ενδιαφεροντα
συμφεροντα
στην ιδια γραμμη
ταραχη
η καθε διαφορετικη
ιδεα και δομη.
Το συστημα χαιρεται
πονουν οι λιγοι
βλεποντας πως
ερποντας
ερχεται μια παλια ημερομηνια.
1984.
Κοινωνικη θεομηνια.
Το 1984 ηταν μια καλη εποχη Οντως τοτε παντρευτηκα 9αν θυμαμαι καλα) Παντως δεν τοκανα για να γιορτασω το ετος Οργουελ. ειδικα οταν εμαθα πως ηταν πρακτορας των εγγλεζικων μυστικων υπηρεσιων. Ασχετα μ αυτα παντως, το πονημα τουτο ειναι μια εξαιρετικη περιγραφη τωης εποχης μας, οπως ηταν και το 1984. Μ αρεσε πολυ.