Νέτα-σκέτα 13-02-2019 @ 18:14 | Θαυμάστε τους κολοσσούς της επανάστασης χα χα χα χα
Δεν μου λες κοπέλα μου όταν κάποιοι σε λεηλατούσαν και
σε πτώχευαν που
ήσουν; Άκουγες Πρετεντέρη; Είχες τότε
αγαναχτήσει; Τώρα που η ελπίδα ξαναγύρισε και πάμε να γίνουμε
κανονική χώρα, ξύπνησε ο θυμός και η μοιρολατρία; Πολύ
ψεύτικο και κατευθυνόμενο πολιτικά το γραπτό σου.
::sneak.:: | |