heardline 18-02-2019 @ 15:43 | Ποίοι όμως είναι αυτοί;;
Τα ονόματά τους....
κι αν δε ζουν, να ξεθαφτεί
κάθε σύγγραμμά τους.
Κι ίσως μετά θάνατον,
λες να τη γλιτώσουν;;
Τον καθένα αθάνατον
λες να τον διαδώσουν;;;
Τότε βάλε με και μένα εκεί,
για να πάρω αξία,
μετά θάνατον ν' ασκεί
η γραφή μου γοητεία.
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.::
Γεια σου φίλε Μάϊκ με τα ωραία σου!!
Θα προ-βλημα-τίσει πολλά εδώ μέσα
Χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.:
Και εννοώ ότι θα προ-βλημα-[πο]-τίσει πολλά ..............κ.λ.π, κ.λ.π. | |