heardline 20-02-2019 @ 20:25 | Πάλαι όμορφη γραφή-
''θα την κάνω αντιγραφή'',
για να βρω το ήμισυ του
που τα χώνει στην καλή του.
Ποιος να είναι, ποιος να είναι,
ο Πολάκης (πολλάκις) εν Αθήναις,
ο χωστήρας, ο φωστήρας
κι ο μεγάλος κλαδευτήρας??
Θα τον βρω, που θα μου πάει;;
Σ' άλλη γη, σε άλλη χώρα;
Κει που η πείνα κυβερνάει,
για πολλά χρόνια ως τώρα??
Ωραίος είσαι Μάϊκ!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν βλάκας αισθάνομαι στο να αποκωδικοποιήσω τι εννοείς.
Θα βάλω τον Νέτα-μπασκέτα να ρίξει κανά καλάθι γνώσεις να μάθουμε κι εμείς οι δεύτεροι ....προς τελευταίοι κι ιδίως δε μπούφοι.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.:: | |