ισως και να ρθει
τοσα χρονια γι αυτήν τραγουδας
να πας εσυ κι αν δεν ρθει
δεν θα χει να παρει τιποτα
τοσα χρονια απο μεσα σου
αυτή σε προχωραει
που εστω και για λιγο
ανεκπλήρωτη δεν την εζησες
και δεν θα αλλαζες
το πουθενα με τιποτα
στην καρδιά που
σε λευθερωνει..