nightwolf 12-03-2019 @ 15:45 | Μιλάμε για τον ίδιο κ. Αμυρά που δήλωνε ότι ''Είναι γελοίος όποιος πιστεύει ότι εγώ θα φύγω και θα διαλύσω το ΠΟΤΑΜΙ.
Αν μιλάμε για τον ίδιο τότε είναι αληθείς και αξιόπιστες πέρα για πέρα οι αποκαλύψεις του για τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα.
::laugh.:: ::laugh.:: | |