Kiriaki mat 19-03-2019 @ 08:24 | Τάζουνε στον λάο
Μα,δεν έχουν θεό
Λόγια και υποσχέσεις
Και παγιωμένες θέσεις
Στην αταξία και εγώ
Να σπασω διαλυσω
Το ψέμα αυτό
Αναρχία σου λένε
Να σε στοιχιωνουν τα παιδιά που κλαίνε
Θάνατοι και φονικά
Προϊόν αυτωνων απλά
Και με τούτο το μαχαίρι
Χαραζω στους τοίχους
Μία νέα αρχή ,σε νέα μέρη
Μας θέλουν όλους μοιχους
Α στον αέρα
Θέλω να πάω πιο πέρα
Α βαλτωνω
Τον βούρκο τους φορτωνω
Γιατί ο λαός βρώμικος γι αυτούς
Παιδιά με άλλους θεους
Κικη Ματέρη
| |