Όλα εδώ θα μείνουνε
ψεύτικη οικουμένη
αφού μια μέρα σβήνουμε
τίποτα δεν μας μένει.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ....