smaragdenia 26-03-2019 @ 11:26 | Καλπάζει η λαχτάρα
Τραγουδάει που αναβλύζει
Αόρατη φυσάει αντάρα
Της φαντασίας που χρονίζει
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ,
ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ
ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ, ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...... ::love.:: ::love.:: ::love.:: | |