Ο Μουσολίνι είχε πει σε ένα λόγο του: " Οι Έλληνες δεν είναι απόγονοι των Ελλήνων που αναφέρει η Ιστορία αλλά νόθοι των προγόνων εκείνων" Τότε αποδείξαμε το αντίθετο. Οπωσδήποτε υπάρχουν ανάμεσά μας και κάποιοι μπάσταρδοι που ξεπουλάνε την ιστορία και την τιμή των Ελλήνων. Αυτούς και τον κύριο Καιρίδη θα τους κρίνει η ιστορία. Είμαι περήφανος γιατί ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία σαν Έλληνας και όχι σαν Τουρκόσπορος όπως υποστηρίζει ο Κύριος Καιρίδης ή όπως του υπαγορεύουν οι εντολείς του.
Χρήστο, παλιέ μου φίλε μην επιτρέψετε να ξαναθάψουν την ελευθεριά