όσο κανεις θεωρεί πως αρκετα προχωρησε
στο σκοταδι σταματάει το φως
οσες μορφες να παρει ανθρωπος να γινει
δεν προκειται αστερι σε κανενα ουρανο
σε ατελειωτη πτωση απο μάτια σε μάτια
οσο το σκοταδι θεωρει πως κάλυψε
οσο δεν είναι φως απο μονος του
τζάμπα ταξιδια τζαμπα άνθρωπος