smaragdenia 25-04-2019 @ 08:27 | Ανήξερα σου είμαι σιμά σου και τούτη την ώρα
Μέρες και νύχτες συντροφός σου να σου κρατάω το χέρι
Με την καρδιά μου απλωμένη φεγγοβόλο αστέρι
Σαν βωμός να προφέρει τα έτοιμα της δώρα
ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΛΟ!!!!!
ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |