οταν σκεφτομαι αυτο που εγραψα πριν το στειλω συνηθως του αλλαζω τα φωτα
να δεχεσαι ολα τα γεγονοτα
σημερα αν δεν εχεις ιντερνετ και τηλεφωνο
δεν εχεις συνδεση και η σιμ δεν ανταποκρινεται
κανεις δεν θα ξεκουνησει να ερθει να σε βρει
?
ερωτας
και δεν ειναι
μονο ναι
κι εσυ;
εσυ θα πηγαινεις εκει που πεινανε με ανοιχτες αγκαλιες
δεν ειναι σκεψεις να σε κρατησουν
σημερα θελω να κοιμηθω
και ουτε οι θετικες βοηθανε που λες