smaragdenia 12-08-2019 @ 13:52 | Νούς νοσταλγίας πετάει σε σένα
στο στερέωμα σου ως πέρα
σαν ξαλάφρωμα στα ερημωμένα
ετσι ξεστόχαστα και νύχτα και μέρα
Φθάνει μου πια ο γάμος των χειλιών μας
της αγάπης οι κρυφές στιγμές της
οι ψίθυροι οι τελευταίοι των φιλιών μας
δεν ραγίζουν το αρραγές της
ΤΡΥΦΕΡΟ, ΕΡΩΤΙΚΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ!!!!!!
ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ::yes.:: | |