iokasth 27-08-2019 @ 22:25 | Αυτοί που συνεχώς υποδεικνύουν ..και ταχα συμβουλεύουν
και αν εχουν κανει λαθη.. τουλάχιστον αν μάθαιναν απο αυτα, (--γιατι ολοι μας κάνουμε, ανθρώπινο- )οι συμβουλές θα ηταν πραγματικές και οχι να βγαζουν κόμπλεξ δικα τους γιατι κατι τετοιο θελεις να πεις..
Μην ασχολείσαι .
Ν.Ρ. | |