eclipsi00 25-09-2019 @ 10:21 | ::angel.:: ::hug.:: ::theos.::
ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ
ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗς ΨΥΧΗς ΤΟΥς ΤΟΛΜΗΡΟΥς ! ! !
ΝΑ ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ! ! !
ΑΣΗΜΕΝΙΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
**************************************************************** | |