Με ορθανοιχτες φτερούγες πετώ
Ένα ολόχρυσο θόλο για ουρανό
Παχουλό παχουλό αγγελουδι
Κάτασπρο,ολολευκο πεταρουδι
Βλεμα γιομάτο βλαμμάδα
Ίσως και μία αφηρημαδα
Μισοκλειστο το σώμα
Και γυμνό το σώμα
Δάκρυα εκυλουσαν
Τον αγγέλων τα μάτια γαργαλουσαν
Αχ πεταρουδι με τα ροδαλα μάγουλακια
Εβγηκες στον ουρανό να πετάς πετραδάκια